Pedja Mag

Pedja Mag Vodoinstalater

about-pic

O nama Ponuda

Naš servis posluje već dogo na tržištu. Za ovo vreme stekli smo veliki broj stalnih klijenata, iza nas je mnogo intervencija, a reklamacije na naše usluge do sada nije bilo. Proverite zašto sa nama saradjuju najbolji, pozovite nas na naše brojeve telefona i naš vodoinstalaterski tim stiže na vašu adresu za maksimum 30 minuta od telefonskog poziva. Naš vodoinstalaterski servis u odnosu na druge vodoinstalaterske servise izdvaja profesionalan odnos prema svakom klijentu, maksimalna posvećenost poslu i pridavanje posebne pažnje svakom kvaru, ma kako se bezazlenim činio.

Pedja Mag

Pedja Mag Vodoinstalater

zasto mi

vodoinstalaterski servis vam je na raspolaganju od 00-24h svakog dana u godini bez obzira da li je reč o radnom danu, prazniku ili vikendu. Za naše vodoinstalatere ne postoje slobodni dani jer smo vam uvek na raspolaganju. Ukoliko imate problem sa zagušenom sudoperom ili kadom, curi voda iz ventila ili je došlo do iznenadnog kvara na vašem bojleru, mi vam stojimo na raspolaganju. Naš vodoinstalaterski servis pruža sve vodoinstalaterske usluge 365 dana u godini od 00-24 časa dnevno.
Kada vam je potreban kvalitetan majstor, budite sigurni da pozivom na naš broj telefona ili popunjavanjem on line formulara dobijate najboljeg mogućeg majstora. Naši majstori su pažljivo selektovani i svi su kvalifikovani da u skladu sa najsavremenijim standardima izvrše popravke vaših instalacija. Ukoliko vam je potreban kvalifikovani majstor, stojimo vam na raspolaganju od 00 do 24h svakog dana u godini, bez obzira da li je reč o prazniku, vikendu ili radnom danu. Svi naši majstori su veliki profesionalci i u obavezi su da se strogo pridržavaju kodeksa firma u kojoJ su zaposleni. Zbog svega navedenog, garantujemo da će te biti zadovoljni uslugom koju će vam pružiti, a da će sve instalacije ili uređaji koje popravljaju biti popravljeni na vrhunskom nivou.
Glavna misija našeg tima jeste da svaki zadatak koji nam klijenti povere odradimo maksimalno korektno. Poseban izazov za nas su problemi većeg inteziteta sa kojima se klijenti suočavaju. Naše je zadovoljstvo ako u tim kritičnim momentima rešimo problem i vidimo nasmejana lica naših klijenata. Posebno smo obučeni da u velikim prostorima, gde postoji mnogo veći broj sanitarnih uređaja, gde je mreža vodovodnih cevi i kanalizacionih cevi takođe velika, obavimo posao maksimalno korektno i profesionalno. Naše iskustvo ne prati visoka cena usluge već ekonomičnost. Trudimo se da u skladu sa odrađenim poslom, provedenim vremenom i brojem ljudi koji je uključen u rešavanje problema ponudimo cenu koja je korektna i koje se držimo do kraja obavljanja posla.
Profile Image

Pedja Mag

Pedja Mag Vodoinstalater